Informatii Utile
1.  Traduceri
2.  Domenii

Traduceri Constanta .ro furnizeaza traduceri legalizate si legalizare notariala traducere.

O traducere legalizata este o traducere executata de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei pentru limba respectiva si apoi legalizata la notar. Practic, legalizarea acesteia consta in legalizarea semnaturii traducatorului care a efectuat, semnat si stampilat traducerea.

Va oferim traduceri legalizate in Constanta pentru o serie de acte oficiale, precum :
- traducere acte auto: traducere talon auto, traducere factura etc.
- traducere acte de studiu: traducere diplome, traducere adeverinte, traducere foi matricole, traducere atestate, traducere certificate de competente, traducere suplimente la diplome, traducere programe analitice, traducere planuri de invatamant etc.
- traducere acte medicale: traducere adeverinte, traducere fise medicale, traducere buletine de analize etc.
- traducere acte de la locul de munca : traducere carti de munca, traducere adeverinte de salariu, traducere fluturasi de salariu, traducere contracte de munca, traducere adeverinte de vechime, traducere scrisori de recomandare etc.
- traducere acte de identitate : traducere carti de identitate, traducere certificate de nastere/casatorie/deces, traducere caziere judiciare, traducere permise auto, traducere pasapoarte, traducere vize de sedere
- traducere acte firme : traducere contracte, traducere acte constitutive, traducere diverse hotarari provenite de la instantele de judecata, traducere acte notariale s.a.
- traducere dosare de emigrare
- traducere invitatii, traducere scrisori, traducere recomandare